

## **Gradual Entry Calendar for**







## 2022

SUNDAY	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY	SATURDAY
4	LABOUR DAY (No school)	Confirm Registration & Welcome Families 10:00 - 10:30	7 1.5 hour class Group A 8:30-10:00 Group B 1:00-2:30	8 1.5 hour class Group B 8:30-10:00 Group A 1:00-2:30	9 2 hour class Group A 8:30-10:30 Group B 12:30-2:30 Send a snack with your child(ren)	10
11	2 hour class Group B 8:30-10:30 Group A 12:30-2:30 Send a snack with your child(ren)	3 hour class  Groups A&B 8:30-11:30  Send a snack with your child(ren)  Virtual Teacher Workshops 1-2 pm and/or Child-Focused Conversations	14 4 hour class  Groups A&B 8:30-12:30 Children stay over lunch  Send a lunch with your child(ren)  Child-Focused Conversations	4 hour class  Groups A&B 8:30-12:30 Children stay over lunch Send a lunch with your child(ren)  Child-Focused Conversations	K Students not in session. Child-Focussed Conversations	17
18	All Kindergarten Students begin full- time attendance. 8:30 - 2:30 pm Daily	20	Play, Learn and Grow Greather!			24