

TAMANAWIS SECONDARY SCHOOL

12600 66 Avenue, Surrey BC V3W 2A8 Tel: (604) 597 5234 Website: www.tamanawis.com Email: tamanawis@surreyschools.ca

2023-2024 BELL SCHEDULE

TIME	MONDAY	TUESDAY	WEDNESDAY	THURSDAY	FRIDAY
Welcome Bell 8:25 am	Day 1	Day 2	Day 3	Day 4	Day 1 - 4 Rotation
8:30am - 9:50am (80 mins)	A	В	C 8:30 - 9:40am (70 mins)	D	Period 1
9:55am - 11:20am (85 mins)	В	A	D 9:45 - 10:55am (70 mins) Lunch 10:55am - 11:40am (45 mins)	С	Period 2
11:20am - 12:05pm (45 mins) Welcome Bell 12:00pm	Lunch	Lunch	Welcome Bell 11:35am A 11:40am -12:50pm (70 mins)	Lunch	Lunch
12:05pm - 1:25pm (80 mins)	С	D	В	В	Period 3
1:30pm - 2:50pm (80 mins)	D	С	12:55 - 2:05pm (70 mins)	Α	Period 4