

École Salish Secondary

Early Dismissal

Bell Schedule 2020-2021

JUNIOR PROGRAM (GR. 8-9)	
Time	Block Information
8:30am – 10:55am	Block A (145 min)
10:55am – 11:45am	Lunch (50min)
11:45am – 1:55pm	Block B (130 min)
SENIOR PROGRAM (GR. 10-12)	
Time	Block Information
8:30am – 8:45am	Blended Time (15 min)
8:45am – 10:30am	Block A (105 min)
10:30am – 10:45am	Blended Time (15 min)
10:45am – 11:45am	Lunch (60 min)
11:45am – 1:25pm	Block B (100 min) Blended Learning
1:25pm – 1:55pm	Blended Time (30 min)