

## **Ecole Salish Secondary**



## Bell Schedule 2019-2020

REGULAR WEEK SCHEDULE						COLLABORATION DAY (Wednesday every other week)	
TIME	TIME MONDAY/TUESDAY/ THURSDAY/FRIDAY		TIME	WEDNESDAY		TIME	WEDNESDAY
			8:10	Welcome Bell		8:15-8:50	Collaboration Time
8:10	Welcome Bell		8:15-9:25	1 <sup>ST</sup> Period	(70min)	8:50	Welcome Bell
8:15 - 9:35	1 <sup>ST</sup> Period	(80min)	9:25-10:00	COMMUNITY B (35min)	BLOCK	8:50 - 10:00	1 <sup>ST</sup> Period (70min)
9:35 - 10:55	2 <sup>ND</sup> Period	(80min)	10:00-11:10	2 <sup>ND</sup> Period	(70min)	10:00 -11:10	2 <sup>ND</sup> Period (70min)
10:55 – 11:40	Lunch (45min)		11:10 – 11:55	Lunch (45min)		11:10 – 11:55	Lunch (45min)
11:40 - 1:00	3 <sup>RD</sup> Period	(80min)	11:55 – 1:05	3 <sup>RD</sup> Period	(70min)	11:55 – 1:05	<b>3<sup>RD</sup> Period</b> (70min)
1:00 – 2:20pm	4 <sup>TH</sup> Period	(80min)	1:05 – 2:20pm	4 <sup>™</sup> Period	(70min)	1:05 – 2:15pm	<b>4<sup>TH</sup> Period</b> (70min)

PERIOD ORDER									
Monday	Tuesday	Wednesday	Thursday	Friday					
A	В	С	D						
В	А	D	С	ROTATES					
С	D	A	В	WEEKLY					
D	С	В	А						