

## École Salish Secondary

## Bell Schedule 2020-2021

JUNIOR PROGRAM (GR. 8-9)	
Time	Block Information
8:30am – 11:25am	Block A (175 min)
11:25am – 12:15pm	Lunch (50 min)
12:15pm – 2:55pm	Block B (160 min)
SENIOR PROGRAM (GR. 10-12)	
Time	Block Information
8:30am – 8:45am	Blended Time (15 min)
8:45am – 11:00am	Block A (135 min)
11:00am – 11:15am	Blended Time (15 min)
11:15am – 12:15pm	Lunch (60 min)
12:15pm – 2:25pm	Block B (130 min) Blended Learning
2:25pm – 2:55pm	Blended Time (30 min)